Skip to content

logo etra

ETRA:

Kolektor ETRA er en anerkjent og uavhengig produsent av krafttransformatorer. Kolektor ETRA kan levere transformatorer opp til 500 MVA og 420 kV fra sin fabrikk som ligger i Ljubljana i Slovenia. Kolektor ETRA er en fleksibel leverandør med kort reaksjonstid, og har en meget god evne til å holde leveringsfrister. Kolektor ETRA har produsert transformatorer i mer enn 85 år, og har levert over 250 transformatorer til kunder over hele Norge.

logo arteche horizontal (1) 1

 

ARTECHE:

ARTECHE leverer måletransformatorer fra sin fabrikk i nærheten av Bilbao i Spania. Der produserer de oljeisolerte strøm og spenningstransformatorer for utendørs drift opp til 765 kV. De har også et bredt utvalg av epoxy isolerte måletransformatorer for innendørs og utendørs drift opp til 72,5 kV. Andre produkter vi tilbyr fra ARTECHE er gjennomføringer og releer. ARTECHE har mer enn 60 års erfaring, og tilbyr sine kunder pålitelige produkter med høy kvalitet.

19 hapam 2 2 1

HAPAM BV:

HAPAM produserer skillebrytere og jordsluttere for spenninger fra 52 kV og opp til 800 kV. Fabrikken ligger i Bunschoten i Nederland, og har en produksjonskapasitet på over 3000 skillebrytere per år. HAPAM ble grunnlagt i 1925, og har levert mer enn 200.000 skillebrytere til over 80 land over hele verden. Kontinuerlig forbedring av materiale og teknologi har gitt skillebrytere med høy kvalitet som er lette å installere og vedlikeholde.

sea

SEA:

SEA fra Tezze i Italia leverer krafttransformatorer opp til 180 MVA og 245 kV, fordelingstransformatorer opp til 36kV og 3150 kVA og spoler opp til 145 kV. SEA ble startet i 1959, og har i dag kunder over hele Europa og i resten av verden. SEA har mer enn 100 ansatte, og den beste teknologien tilgjengelig for å møte de krav som stilles.

jordan loogo

Georg Jordan:

Georg Jordan leverer cast resin støtteisolatorer og gjennomføringer (inne-inne og inne-ute). Georg Jordan er basert i Siegburg i Tyskland, og er en ledende leverandør innen isolator teknologi og produksjon. Georg Jordan tilbyr rask problemløsning, utvikling og produksjon av kundespesifikke og standard katalog produkter.

Logo ppc 1

PPC:

PPC Insulators er en ledende leverandør av moderne elektriske porselensisolatorer og hybridisolatorer for transformatorstasjoner og luftlinjer. Tradisjonelle porselenisolatorer er videreutviklet internt av PPC med den isostatiske produksjonsteknologien, som tillater produksjon av produkter av høy kvalitet med effektiv design, små toleranser og kort ledetid for applikasjoner opp til 1200kV AC og 1100kV DC. Hybridisolatorer er isolatorer med silikon ytre og porselenskjerne, utviklet for få en vedlikeholdsfri isolator som er like robust og stiv som en porselensisolator.

Moser Glaser HEX 300dpi m claim

MGC:

RIP-teknologien (resinimpregnert papir) ble utviklet av MGC på slutten av 1950-tallet og har blitt solgt under merkenavnet DURESCA. Vi kan levere vegg-gjennomføringer inne og ute opp til 300 kV fra MGC fabrikken i Kaiseraugst, Sveits. MGC er kjent for gode fleksible produkter som er lette å installere og rask respons.